Rohkema info nägemiseks:

ELAMUÜHISTU LAUKAAUGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELAMUÜHISTU LAUKAAUGU MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELAMUÜHISTU LAUKAAUGU MTÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Elamuühistu Laukaaugu tegevuse põhisisuks on liikmete poolt tarbitud vee eest maksete vahendamine Tallinna Vesi AS-le ja prügiveoteenuse ning haldusteenuse eest tasumine Majaomanike Ühistute Liit Trummitrassidele. 2022. aastal viidi läbi majadevahelise roheala valgustingimuste parandamine liigsete puude ja rajatiste eemaldamise teel.

Lammutati ebaseaduslikult paigaldatud võrkaed ning korraldati võrkaia lammutamise kulude hüvitamine summas 282,00 eurot.

2022. aastal Elamuühistu Laukaaugu liikmete arv oli 23.

2022. aastal Elamuühistu Laukaaugu juhatuse liikmetele tasusid ega muid soodustusi ei arvestatud.

Elamuühistu Laukaaugu 2022. aasta majandusaasta aruanne kinnitatakse bilansimahuga 4 815,44 eurot ning aruandeaasta tulemiga 0,64 eurot.

EÜ Laukaaugu on jätkuvalt tegutsev.

ELAMUÜHISTU LAUKAAUGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.